Jobs bij FIBROCIT

Om Europa verder te veroveren, kunnen wij bij FIBROCIT alle hulp gebruiken. We zijn steeds op zoek naar bijkomende mensen voor diverse functies. Al de leden van het FIBROCIT team bezitten een grote passie voor vaste bestoeling en een gezonde technische knobbel. Voor ons betekenen bovendien waarden als flexibiliteit, verantwoordelijkheid en een goede dosis ondernemerschap dat we samen onze toekomst in handen nemen en er concreet mee de vruchten van plukken. We hechten als organisatie veel belang aan de mens als centrale schakel in het realiseren van succes. Aan ronkende jobtitels hebben we geen boodschap. Wil je ook als mens meegroeien en helpen bouwen aan ons succes, dan nodigen we jou graag uit voor een boeiend gesprek. Overloop rustig de onderstaande vacatures en contacteer ons zeker via info@fibrocit.com.

COMMERCIEEL PROJECT VERANTWOORDELIJKE

Heb je zin om ons team te versterken dat zich richt tot overheids- en bedrijfsklanten in de Benelux ?

Takenpakket :

Je coördineert bij elk project alle partijen vanaf de ontwikkeling tot en met de afwerking. Hierbij functioneer je als de spil tussen de klant en de interne medewerkers. Vooreerst sta je in voor de veelvuldige contacten met overheids- en bedrijfsklanten. Hierbij weet je de klant te ondersteunen en te overtuigen door jouw verfijnde productkennis, gebruikte materialen en de know-how op vlak van plaatsing. Eénmaal een project opgestart, verzorg je de correcte instructies naar de tekenaars en productie verantwoordelijke. Met een sterke helikopterview waak je bovendien over de volledige werfopvolging. Hierbij stuur je een team van plaatsers aan.

Profiel :

Je hebt een technische achtergrond qua opleiding en/of ervaring. Je bent klantgericht en hebt oog voor de kostprijs, het design en de technische vereisten. Je bent in staat concrete doelen en prioriteiten op te stellen en op te volgen. Je hebt leidinggevende ambities en kan de juiste weg steeds uitstippelen. Bovendien heb je een creatieve mindset en wil je deze uitleven in de producten.

Aanbod : 

De passie voor vaste bestoeling werkt aanstekelijk.” Met vaste waarden zoals customer experience, flexibiliteit, verantwoordelijkheidszin, ondernemingszin en doorgedreven know-how, leert FIBROCIT jou de finesses aan van deze boeiende wereld. Zij bieden een fulltime, vast contract met de mogelijkheid tot een flexibele agenda. Je krijgt de nodige ruimte voor  initiatief, zodoende te blijven evolueren.

LID VAN HET PLAATSINGSTEAM

Heb je zin om ons plaatsingsteam te versterken dat actief is in een straal van 500km rondom Kortrijk om achter de schermen van de wereld van cultuur, onderwijs, business, sport&entertainment en hospitality vaste bestoelingsprojecten te installeren en te monteren ?

Takenpakket :

- Samen met je collega's binnen het plaatsingsteam sta je in voor de montage en installatie van de vaste bestoelingsprojecten.
- Aangezien elk project uniek is, is jouw ervaring en know-how op vlak van plaatsing/montage een essentiële schakel in het welslagen van onze opdracht.
- Je opdracht start wanneer alle fauteuils in losse onderdelen ter plaatse worden aangeleverd. Gedetailleerde plannen en concrete instructies helpen je al een heel eind op weg.
- Samen met de andere leden van het plaatsingsteam en onder kundige leiding zorg je voor een perfect eindresultaat. 

Profiel :

- Je hebt een technische achtergrond qua opleiding (hout, metaal, bouw, interieurafwerking) of door bewezen ervaring.
- Je bent klantgericht en hebt oog voor het design en de technische vereisten.
- Je streeft naar een correcte afwerking bij de klant waarvoor je bereid bent de handen uit de mouwen te steken.
- Je werkt op verplaatsing in een straal van 500km rondom Kortrijk.
- Bij een afstand van meer dan 150km ben je bereid te overnachten op kosten van het bedrijf.

Aanbod : 

- Een gevarieerde job in een sterk groeiend bedrijf.
- Je komt op veel plaatsen die tot de verbeelding spreken.
- Een aantrekkelijke verloning gekoppeld aan correcte onkostenvergoeding bij overnachting.
- De kans om hands-on opgeleid te worden door een mentor met jarenlange ervaring in zijn vakgebied.