Jobs

Bij FIBROCIT zijn alle competenties welkom om de Europese markt te veroveren. We zijn steeds op zoek naar bijkomende teamleden voor diverse functies. Alle leden van het FIBROCIT team hebben een grote passie voor vaste bestoelingsprojecten en een gedegen technische basis.
Voor ons betekenen waarden zoals flexibiliteit, verantwoordelijkheid en een gezonde dosis enterpreneurship dat we samen greep krijgen op onze toekomst en er samen de vruchten van plukken.

Ben je klaar om jouw project samen met ons te realiseren ?

Contacteer ons !

Binnen onze organisatie hechten we groot belang aan de mens als centrale schakel in de realisatie van onze doelstellingen. Dit ongeacht de vorming of het diploma. Indien je ook op persoonlijk vlak wil groeien en deelnemen aan de ontwikkeling van de organisatie, zouden we je willen uitnodigen voor een interessant gesprek. Aarzel niet om de onderstaande vacatures door te nemen en contacteer ons via info@fibrocit.com

LID VAN HET PLAATSINGSTEAM

Heb je zin om ons plaatsingsteam te versterken dat actief is in een straal van 500km rondom Kortrijk om achter de schermen van de wereld van cultuur, onderwijs, business, sport&entertainment en hospitality vaste bestoelingsprojecten te installeren en te monteren ?

Takenpakket :

- Samen met je collega's binnen het plaatsingsteam sta je in voor de montage en installatie van de vaste bestoelingsprojecten.
- Aangezien elk project uniek is, is jouw ervaring en know-how op vlak van plaatsing/montage een essentiële schakel in het welslagen van onze opdracht.
- Je opdracht start wanneer alle fauteuils in losse onderdelen ter plaatse worden aangeleverd. Gedetailleerde plannen en concrete instructies helpen je al een heel eind op weg.
- Samen met de andere leden van het plaatsingsteam en onder kundige leiding zorg je voor een perfect eindresultaat. 

Profiel :

- Je hebt een technische achtergrond qua opleiding (hout, metaal, bouw, interieurafwerking) of door bewezen ervaring.
- Je bent klantgericht en hebt oog voor het design en de technische vereisten.
- Je streeft naar een correcte afwerking bij de klant waarvoor je bereid bent de handen uit de mouwen te steken.

- Je werkt op verplaatsing in een straal van 500km rondom Kortrijk.
- Bij een afstand van meer dan 150km ben je bereid te overnachten op kosten van het bedrijf.

Aanbod : 

- Een gevarieerde job in een sterk groeiend bedrijf.
- Je komt op veel plaatsen die tot de verbeelding spreken.
- Een aantrekkelijke verloning gekoppeld aan correcte onkostenvergoeding bij overnachting.
- De kans om hands-on opgeleid te worden door een mentor met jarenlange ervaring in zijn vakgebied.